I kjernen av ethvert smart produkt sitter det elektroniske komponenter.

EL-lab

Hjernen i produktet

Hver eneste dag jobber vi med å utvikle og integrere elektroniske løsninger. Våre konsulenter kan bidra med alt fra å dra frem første prototype av en ny idé, til å jobbe på space-kvalifiserte systemer. 

N50FTK-Tonja_00_00_52_04
N50FTK-Tonja_00_00_54_02

Hva vi jobber med

Inventas har jobbet med produkter relatert til elektronikk siden 1997, og fra 2016 har vi hatt et økende fokus på elektronikk-relaterte fag. Vi gjør blant annet følgende:

  • Designe kretskort til applikasjoner som trenger tilpasset hardware, samt implementere sensorer, gjerne som en del av et IoT-system.

  • Utvikle og implementere styring og regulering i alt fra større maskiner i industrien til roboter og autonome farkoster

  • Utvikle FPGA- og ASIC-løsninger til systemer som trenger spesielt tilpassede kretser, og benytte vår egen utviklingsmetodikk UVVM for å sikre effektivitet og høy kvalitet

I tillegg jobber Inventas med programvareutvikling, som ofte henger sammen med arbeidet som gjøres i elektronikkprosjekter for å skape firmware / embedded software som trengs for at systemene skal fungere og være pålitelige.

Vi bidrar med:

Som med alle våre fag, er Inventas i elektronikkfagene fleksible når det kommer til hvilken grad vi er involvert i din utviklingsprosess. Dette gjelder også når det er snakk om hvilke faser av prosessen vi er med på. Vi er vant til å ta på oss oppdrag som varer i så lite som en uke, til større og tyngre oppdrag der et team bidrar over flere år.

Det er flere måter Inventas kan støtte på:

  • Dere har en idé, og trenger et proof-of-concept.

  • Dere har en elektronisk løsning som ikke fungerer optimalt. Vi kan være med på å kartlegge svakheter og utvikle neste versjon.

  • Dere har en fungerende prototype, og trenger å gjøre den mer produksjonsvennlig.

  • Dere trenger en utviklingspartner som skal være med under hele løpet, fra idé til produkt til kommersialisering.

  • Dere har et utviklingsteam, men trenger ekstra kapasitet for en periode. Vi kan leie ut en konsulent som enten sitter hos dere, eller jobber remote fra oss.

Hvis dere har en utfordring som ikke passer helt inn i disse kategoriene, oppfordrer vi likevel til å ta kontakt, så undersøker vi om og hvordan Inventas kan løse utfordringene.

Kontakt oss

Fyll ut skjema og ta kontakt med oss for å avtale detaljene.