Norges største produktutviklingsbyrå.

Vi hjelper deg å lykkes med innovasjon.

Derfor vil du jobbe med oss

Det korte svaret: Fordi vi øker sjansen for at du lykkes – uansett omfang eller kompleksitet. Fra å utvikle Mars-rovere som utforsker det ukjente til å finjustere produksjonslinjer for bærekraftige modulbaserte vegger for regjeringskvartalet – er vår ekspertise like variert som kundenes behov.

Vi jobber med alle typer kunder, enten du er gründer, vil kommersialisere forskning eller representerer et stort multinasjonalt selskap.

Etter vår erfaring, må du sjonglere tre ting for å lykkes: 

  • Identifisere riktig behov

  • Utvikle et fantastisk produkt

  • Skape sunn forretning

Det er her vi kommer inn – for å hjelpe deg med å finne balansen. Det vi gjør best, er å løse problemer hvor teknologi er en del av løsningen, enten du vil skape endring i det fysiske eller digitale domenet.

favicon Få en erfaren partner på laget

Hos oss får du kompetansen fra nærmere 30 års erfaring, fordelt på 170 produktutviklere og over 4000 utviklingsprosjekter. Til sammen har vi støttet mer enn 1000 kunder når de har skapt sin produktsuksess.

Vår tilnærming til innovasjon og utvikling

Uansett hvilken utfordring du sitter med, baserer vi vårt arbeid på å hjelpe deg med tre avgjørende faktorer:

  • Riktig team, skreddersydd med spisskompetansen og helhetsforståelsen du trenger – når du trenger den.

  • En sterk og godt utprøvd prosess, som gir forutsigbarhet og fart.

  • En stor verktøykasse med akselererende produkter og tjenester, som korter ned utviklingstiden og minimerer risikoen.

Vår ambisjon er alltid å kunne støtte kundens behov i hele utviklingsløpet fra idé til suksess. 

Vi tilpasser vår arbeidsmetode til ditt behov:

Fagspesialister
etter ditt behov

Dere trenger litt ekstra kapasitet på deres egne interne prosjekter. En spesialist (eller flere) jobber tett med dere for å løfte en idé fra skisseblokka til innovativ suksess. Vi stiller med fagkunnskapen dere trenger.

Komplett
produktutviklingsløp

Dere har et behov, men ønsker støtte til hele løpet for å få realisert det. Et team fra Inventas hjelper dere med prosjektstyring og produktutvikling.

Videreutvikle
eksisterende drift

Dere ønsker vekst, men er usikre på hvor og hvordan dere skal nå målene deres. Inventas stiller med et team av rådgivere, designere og ingeniører, og hjelper dere å løfte bedriften inn i fremtiden.

Slik jobber vi

Når vi begynner å jobbe med deg, starter vi alltid med å avklare tre ting. Hva er problemet vi skal løse, hvor er vi i produktløpet og hvor skal vi med prosjektet. Når vi vet det, kan vi velge riktig metodikk og fremdrift for utviklingsprosjektet ditt.

Et utviklingsprosjekt har mange faser. Uansett hvor du er i løypa finner vi strukturen som gir kontroll og forutsigbarhet.

Både for deg og for oss.

Etter snart 30 år, vet vi mye om hva som virker og hvordan vi beveger oss effektivt mot mål. For å bedre kunne levere våre tjenester, har vi opparbeidet oss en verktøykasse som er tilgjengelig for å hjelpe deg med å lykkes bedre.

Vår verktøykasse:

 

Etter snart 30 år, vet vi mye om hva som virker og hvordan vi beveger oss effektivt mot mål. For å bedre kunne levere våre tjenester, har vi opparbeidet oss en verktøykasse som er tilgjengelig for å hjelpe deg med å lykkes bedre.

 

Noen ganger kan vi bevege oss raskere mot målet dersom vi har et produkt og jobbe ut ifra. Så da utviklet vi det. 

Multiply – vår egen IoT-plattform som er CE-godkjent, har sitt eget SW-bibliotek og all kildekode du trenger. Det gjør at vi raskt og kostnadseffektivt kan skalere IoT-prosjektet ditt, sikre at du tilfredsstiller alle krav – og blir klar for markedet.

UVVM – vår egen programvaren som store deler av verdens FPGA-utviklere bruker for å verifisere prosjektene sine.

Creor – datterselskapet vårt, som hjelper deg å realisere produktet ditt – til riktig tid, på riktig sted og med riktig pris.

 

Å både utvikle og levere i henhold til definerte standarder er noe vi ser blir viktigere og viktigere i moderne produktutvikling. Nettopp på grunn av dette er vi én av få aktører i Norge som er sertifisert til å utvikle medisinsk-teknisk utstyr, med vår ISO13485 sertifisering. I tillegg har vårt datterselskap Creor et kvalitetssystem sertifisert i henhold til ISO9001.

 

Sjansen er stor for at du har et behov som ligner på noe som vi har vært med på før. Derfor har vi på en del områder utviklede ferdige utviklingsløp for å komme raskt i gang. Kanskje er en bærekraftsptint, en IoT-sprint, en helsesprint eller en innsiktssprint det du trenger for å kunne ta det neste steget?

 

Vi kan mye, men på langt nær alt. Vi vil alltid våre kunders beste, og derfor har vi også knyttet oss opp med et nettverk av partnere som kan bistå der vår kompetanse kommer til kort.

Nettverket består av små og store foretak i hele Europa, som vi samarbeider med for å levere en komplett innovasjonstjeneste.

Ønsker du å diskutere partnerskap? Ta kontakt!

 

Vi realiserer det vi lager.

Å raskt kunne iterere prototyper er viktig for oss. Derfor har vi verksted og el-labber tilgjengelig på alle våre lokasjoner når vi skal utvikle ditt produkt. Vi har 3d-printere, laserkuttere, maskiner for å sammenstille kretskort, dreiebenker, alskens måleutstyr og til og med vårt eget lille silikonstøperi.

Alt dette for å raskest mulig kunne realisere din første prototype.

«Det at Inventas evner å omstille seg, forstå vårt behov, og levere det vi spør etter, det er viktig.»

– Tomra

«Inventas kan jobbe integrert på veldig mange områder, og det er det ikke mange andre lignende selskaper som kan tilby.»

– Kunde
Union3211

Klar for din egen månelanding? 

Snakk med oss om hvordan vi kan hjelpe deg med å skyte fart.

 

Klar for din egen månelanding?

Fyll ut skjema og ta en prat med oss om hvordan vi kan hjelpe deg med å skyte fart.