Software gjør produktet ditt intuitivt, responsivt og tilpasningsdyktig.

Tonja-kretskort-multiply

Sentralnervesystemet til produktet

Softwareutvikling, eller programvareutvikling om du vil, er en stor del av mange produkter og løsninger. Inventas fokuserer på å få fysiske produkter til å fungere som tenkt og kommunisere med omverdenen. Våre fagfolk kan bidra til alt fra tidligfase prototyper, til å jobbe med store komplekse systemer som er optimalisert for en spesifikk oppgave. Inventas er rigget for å hjelpe deg med alt som skal til for å ta sensordata gjennom alle stegene som trengs for å komme opp i skyen. 

Programvareutvikling

Inventas har jobbet med programvareutvikling siden 2016 og har hatt en stor økning i ansatte innen disse feltene de siste årene.

Programvareutvikling for fysiske produkter henger tett sammen med elektronikkutvikling, produktets funksjon, og mekanisk utforming. Derfor jobber våre team tett sammen med de andre fagfeltene for å skape de beste løsningene.

Våre ingeniører jobber blant annet med følgende:

kretskort_embedded_chip_1
Embedded Software/ Firmware
AkerBR-2-Driller-har-god-kontroll-med-en-storskjerm-for-å-se-hva-som-skjer
Automasjon og kontrollsystem
Sensorlink_PipeMonit-Swarm_07_2000
Databehandling og algoritmer
Sensortag_03
Digitale flater

Embedded Software/Firmware

Vi er eksperter innen utvikling av skreddersydd programvare for avansert elektronikk og integrerte systemer. Vårt fokus er å levere løsninger som optimaliserer ytelsen til dine enheter og systemer. Med spesialisering innen områder som konnektivitet, data innsamling, lavt strømforbruk, cybersikkerhet og Edge Computing, er vi dedikert til å sikre at dine produkter er i forkant av teknologien.

Automasjon og kontrollsystem

Vi utvikler styrings- og kontrollsystemer innen robotikk, kybernetikk og industri. Dette kan være alt fra droner og undervannsroboter til spesialtilpassede maskiner.

Databehandling og algoritmer

Vi har mange års erfaring med å bruke sensordata til signalbehandlig og algoritmer. Vi utvikler programvare for prosessering og visualisering. En stor del av databehandling i dag handler om å kartlegge dataflyt, structure input data og sette dette i system. Den strukturerte dataen kan da prosessers med ulike algoritmer, enten tradisjonelle eller med kunstig intelligens.

Digitale flater

Vi legger stor vekt på å sikre at våre produkter ikke bare er effektive, men også brukervennlige. Våre dyktige UI/UX-designere har lang erfaring med å utvikle intuitive applikasjoner og brukergrensesnitt både for forbruker- og proffmarkedet. Vi setter spesielt fokus på brukeropplevelsen og behovene til våre brukere, og dette gjennomsyrer hele vår utviklingsprosess. Vi jobber mye med ekspertsystemer, mobilapplikasjoner, analyseverktøy og andre grensesnitt som kobles til den fysiske verden. 

Vi bidrar med:

Som med alle våre fag, er våre programvareutviklere fleksible når det kommer til hvilken grad vi er involvert i din utviklingsprosess. Dette gjelder også når det er snakk om hvilke faser av prosessen vi er med på. For komplekse utfordringer med mye funksjonalitet kobles vår  programvareavdeling på tidlig. Dette er fordi alt skal sys sammen til ett system til slutt av nettopp programvareutviklerne.

Det er flere måter Inventas kan støtte på:

  • Dere har en idé, og trenger et proof-of-concept.

  • Dere har en programvare som ikke fungerer optimalt. Vi kan være med på å kartlegge svakheter og utvikle neste versjon.

  • Dere har en fungerende prototype, og trenger å utvikle et kommersielt produkt.

  • Dere trenger supplerende kompetanse.

  • Dere trenger en utviklingspartner som skal være med under hele løpet, fra idé til produkt til kommersialisering.

  • Dere har et utviklingsteam, men trenger ekstra kapasitet for en periode. Vi kan leie ut konsulenter som enten sitter hos dere, eller jobber remote fra oss.

Hvis dere har en utfordring som ikke passer helt inn i disse kategoriene, oppfordrer vi likevel til å ta kontakt, så undersøker vi om og hvordan Inventas kan hjelpe deg å løse dine utfordringer.

Kontakt oss

Våre eksperter har både lang erfaring med ulike typer software og tung faglig utdanning. Hos oss finner du landets beste miljø innenfor programvareutvikling. Fyll ut skjema og ta kontakt med oss for å avtale detaljene.