Dropracks – Nedsenkbart takstativ

DropRacks_VolvoPicture_64_CleanupAndColours

Tilgjengelig biltak

 

 

Bakgrunnen for å utvikle Dropracks var å gjøre det raskt, enkelt og sikkert å laste biltaket. Dette gjelder særlig på større biler som suv og varebiler. Det er også en trend at mange ønsker å holde seg aktiv i en eldre alder. Ved å gjøre biltaket mer tilgjengelig, kan man last på akkurat som på et tradisjonelt takstativ – bare i komfortabel høyde.

 
DropRacks_011220_ByAadde_2I2A8076v
DropRacks_011220_ByAadde_2I2A8102v

Kompakt konstruksjon

 

 

Dropracks er et takstativ som senker lasten ned til hoftehøyde. Det patenterte systemet inkluderer en løftehjelp som sørger for enkel av- og pålasting av bagasje opp til 75kg. Inne i den kompakte konstruksjonen finnes avansert mekanikk som bidrar til enkel håndtering og minimerer risikoen for brukerfeil. Inventas har bistått Dropracks i å utvikle produktet, opprinnelig illustrert gjennom en enkel modell i tre, til et fullt fungerende system.

DropRacks_011220_ByAadde_2I2A8081w

Hos forhandlere i over 10 land

 

 

Siden markedslanseringen i 2019 har selskapet levert flere hundre racks, og er tilgjengelig hos forhandlere i mer enn 10 land. Dropracks har til nå fått gode tilbakemeldinger fra kunder. Produktet har slått spesielt bra an i kajakkmiljøet fordi det for mange har latt dem fortsette med hobbyen selv om tunge løft over hodet har blitt vanskelig.

 
Droprack_natur

Skal vi skape fremtidens løsninger sammen? La oss ta en uforpliktende prat.

Eelume – En undervanns slangerobot
Eelume – En undervanns slangerobot
Cimon Medical – NeoDoppler Ultralyd probe
Cimon Medical – NeoDoppler Ultralyd probe