Webinarserien som
tar produktutvikling
på alvor

Fremtidens produktutvikling,
hva kreves?

Ny teknologi gir oss nye muligheter som virket fjerne bare for noen år siden. Samtidig gir globale utviklingstrekk oss nye utfordringer vi må løse. Klimakamp, eldrebølgen og sårbare forsyningskjeder er bare noen av trendene som påvirker hva vi utvikler og hvordan vi gjør det.

Inventas har utviklet produkter i snart 30 år, på tvers av bransjer og fagfelt. I denne webinarserien deler våre eksperter innsikt i spørsmålet vi alle er opptatt av, hva kreves for å lykkes med produktutvikling, nå og i fremtiden?

Full oversikt over alle webinarene i serien:

Kretskort
29. november 09:00 - 10:00 opptak

I dette webinaret ønsker vi å øke forståelsen for arbeidsprosessen bak et kretskort, og hvordan godt definerte krav kan gjøre utviklingsjobben lettere.

Innovasjon
27. september 09:00 - 10:00 opptak

Vi går gjennom stadiene for å se muligheter for din bedrift, og hvordan du kan innovere morgendagens produkt – i takt med markedet som er i endring.

Bærekraft
7. juni 09:00 - 10:00 opptak

De fleste virksomheter har nå bærekraft høyt oppe på agendaen. Det lar seg ikke umiddelbart oversette til handling. Vi viser fra visjon til gjennomføring.

Sensorikk
15. mars 09:00 - 10:00 opptak

I dette webinaret får du en grundig innføring i det nyeste innen sensorteknologi, og hvordan du løser et måleproblem fra start til slutt.

Digitale tvillinger
7. desember 12:00 - 13:00 opptak

Digitale tvillinger har vært en snakkis i mange år. I dette webinaret vil vi sammen med Siemens gi deg en innføring i hva det er og hva det betyr for deg.

Havrom
15. november 12:00 - 13:00 opptak

Lurer du på hvordan du kan rigge deg for videre utvikling og innovasjon innen havbruksnæringen, og hvordan nye digitale løsninger kan skape muligheter?

Sirkulærøkonomi
28. september 12:00 - 13:00 opptak

I dette webinaret tar vi for oss den sirkulære økonomien, et rammeverk som hjelper deg ta kloke og bærekraftige grep som gir positive bidrag til samfunnet.

Digital produktutvikling
7. september 12:00 - 13:00 opptak

Gode brukeropplevelser bidrar til å skape et attraktivt produkt. Vi ser nærmere på hvordan du kan lykkes selv om det er et fysisk produkt!

Elektronikk
11. mai 09:00 - 10:00 opptak

Ønsker du å få et innblikk i utfordringene dagens komponentsituasjon gir, og hvordan den preger oppstart av nye elektronikkdesign og -prosjekter?

IoT
6. april 09:00 - 10:00 opptak

Lurer du på hvordan produkter snakker sammen, og hvor smarte de kan bli i fremtiden? Meld deg på webinaret, hvor vi får besøk av Telenor for å snakke om fremtidens produktutvikling innen IoT!

Simulering
9. mars 09:00 - 10:00 opptak

Simuleringsdrevet produktutvikling er et tilskudd til den tradisjonelle produktutviklingsmetodikken.

Medtech
2. februar 09:00 - 10:00 opptak

Utvikler du nytt medisinsk utstyr? Se her! Hva må du forholde deg til av regelverk, hvilke krav som stilles og hvilke fallgruver du må unngå for å lykkes?

Bli varslet om fremtidige webinarer

Vi har etablert en større webinarserie hvor vi går i dybden på ulike tematikker som påvirker fremtidens produktutvikling. Vi kjører rundt 4-6 episoder i løpet av et år. Få med deg de fremtidige episodene ved å melde deg på nyhetsbrevet vårt: